Asztalitenisz, NAC Nyíregyháza

2024.05.22. 11:53

Asztalitenisz : kikaptak a nyíregyházi pingpongos lányok

A NAC Nyíregyháza hétvégén újabb fordulót játszott. Szombaton a Debrecen győzte le őket az asztalitenisz bajnokság alsóházi rájátszás 5. fordulójában.

Szon.hu

Múlt szombaton Budapesten, a Szőnyi úti BVSC csarnokban gyűltek össze a női extraliga asztalitenisz bajnokság alsóházban szereplő csapatai, hogy lejátsszák az ötödik forduló mérkőzéseit. A játéknapon a Kecskemét az Ajkával mérte össze erejét, a NAC Nyíregyháza a DAK-DEAC ellen állt asztalhoz, míg a Pécs a Statisztika visszalépésével szabadnapos volt.

asztalitenisz, alsóházi rájátszás, női extraliga
A NAC Nyíregyháza női asztalitenisz csapata

Vármegyebeli női extraligás csapatunk jól kezdte az összecsapást, az Adamik Csenge, Laskai írisz párosunk behúzta az első szettet, a folytatásban egyenlítettek a hajdúságiak, végül fordítottak a mieink és megnyerték a találkozót. Következtek az egyéni küzdelmek, amelyben Adamik Csenge szettet sem nyert a grúz-szerb kettős állampolgár Nikoiani Ana ellen, majd Laskai Írisz elhozta az első szettet a feljátszó Bender Borostyán ellen, végül vereséget szenvedett. A legszorosabb találkozót Pad Franciska játszotta, aki a szintén feljátszó György Nikolett-tel szemben csak a döntő játszmában maradt alul. Ezzel már behozhatatlan előnyre tett szert a cívis város csapata. Az utolsó két találkozót hozták a mieink, de ez csak a szépítésre volt elég, a Debrecen 4:3-ra megnyerte a találkozót

Szombaton folytatódik a női asztalitenisz bajnokság

– Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült nyernünk, ennek azonban megvan az oka. Játékosaink egyetemisták és a megkezdődött vizsgaidőszak miatt a fókusz érthetően a tanulásra került át, ez meg is látszott a teljesítményükön szombaton – értékelt a NAC Nyíregyháza edzője, Dorogi János.
A NAC Nyíregyháza szombaton a Pécs vendégeként zárja az alsóházi rájátszás küzdelmeit.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában