Kisvárda hírei

2010.12.03. 16:53

Kinyitott a Mikulás Ház és a Mikulás Gyár Kisvárdán

<p>Kisvárda – A Polgármesteri Hivatal ajándékaként a városlakóknak, pénteken délelőtt kinyitott a Mikulás Ház és a Mikulás Gyár a város főterén.</p>

Igaz nem szánkóval, hanem Mikulás hintóval érkeztek meg a fehérszakállúak Kisvárda főterére. Az időnként szemerkélő eső sem zavarta az erre járókat, s a csoportosan érkező, óvodásokat s az alsó tagozatos iskolás gyerekeket. A hangulatát igazán „Mikulási” volt. Az elkövetkezendő öt napban –december 7–én, keddig– nyitva tartó Mikulás központ fogadja a városlakókat, gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

Akik verset mondanak, ajándékot kapnak

A Mikulás Ház, szombaton és vasárnap 10–14 óra között, míg hétfőn és kedden 9–16 óra között mindenki előtt nyitva áll. Itt adhatják le kívánság leveleiket a gyerekek (a felnőttek is!). Aki/k/ énekelnek, netán verset mondanak a Mikulásnak ajándékot is kapnak. A Mikulás Ajándék Gyár a nyitvatartási napokon 10–18 óra között fogadja az ide érkező, jó állapotú játékokat, ruhákat, könyveket, mese lemezeket és az édességeket, hogy minden városlakó gyermeknek boldoggá tegye a Mikulást és a Karácsonyt. Ezeken a napokon 13–18 óra között, ha nem is szánkóval, hanem a Mikulás hintóval tehetnek egy–egy kört a városban.

- Vincze Péter -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!