Kisvárda hírei

2012.10.25. 07:38

Kijelölt gyalogátkelőhelyen sodort a Suzuki Kisvárdán

Kisvárda - Szerda este gyalogos sérüléssel járó baleset történt Kisvárda belterületén, egy kijelölt átkelőhelyen sodort el egy lányt a kiskocsi.

Kisvárda - Szerda este gyalogos sérüléssel járó baleset történt Kisvárda belterületén, egy kijelölt átkelőhelyen sodort el egy lányt a kiskocsi.Az eddig rendelkezésre álló információ szerint egy Suzuki tartott az Iskola téren a Hunyadi utca felé Kisvárda belterületén. A Mártírok útjához érkezve a kereszteződésben egy gyalogos átkelőhelyen az esőtől és a sötéttől korlátozott látási viszonyok között elsodort egy gyalogosan közlekedő lányt.

A gyalogos felcsapódva a szélvédőre betörte azt, majd a földre esett. A mentők kórházba vitték. Az autó nagyon rövid úton megállt, a nyomok szerint a sofőr még megpróbálta kormánymozdulattal elkerülni a balesetet, de erre már nem maradt elegendő tér. A rendőrség lezárta a baleset helyszínét és eljárást indított a körülmények pontosítására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!