Kisvárda hírei

2012.11.29. 08:58

Üres autónak ütközött a vonat

Vonat ütközött egy üresen hagyott autónak Kisvárda és Ajak között csütörtök reggel.

Vonat ütközött egy üresen hagyott autónak Kisvárda és Ajak között csütörtök reggel.A balesetben senki sem sérült meg - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság. Hajnalban egy román rendszámú Peugeot Ajak felől Kisvárda irányába tartva a vasúti átjárónál az eddig rendelkezésre álló információ szerint az autóvezető tévedése miatt az esős, sötét időben a sínekre hajtott. Az álló járműből a vezető és utasa kiszállt, és értesítették a rendőrséget.

Információk szerint a MÁV-ot már nem tudták elérni időben, hogy a veszélyre figyelmeztessék őket, a Nyíregyháza felé haladó személyvonat a gépkocsinak ütközött. Az ütközés ereje a Peugeot-t átlökte a bal oldali sínpályára. A balesetben személyi sérülés nem történt. A műszaki mentéshez a kisvárdai tűzoltók vonultak. A rendőrség eljárást indított vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt. Az anyagi kár milliós nagyságrendű.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!