Kisvárda hírei

2013.03.21. 12:46

Garázdákat fogtak el a rend őrei - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyírbátor - A Nyírbátori Rendőrkapitányság csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást C. Gyula 20 éves, C. Tamás 18 éves, C. Gyula 39 éves, D. Olivér 22 éves, D. Attila 26 éves, és D. Sándorné 48 éves encsencsi lakosok ellen.

Nyírbátor - A Nyírbátori Rendőrkapitányság csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást C. Gyula 20 éves, C. Tamás 18 éves, C. Gyula 39 éves, D. Olivér 22 éves, D. Attila 26 éves, és D. Sándorné 48 éves encsencsi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint C. Gyula és C. Tamás 2013. március 20-án egy korábbi nézeteltérésük miatt botokkal és boxerrel felfegyverkezve megjelentek D. Olivér encsencsi lakos otthona előtt, majd bementek az udvarra, ahol ismerősüket bántalmazni kezdték. A dulakodás során kikeveredtek az utcára, ahol csatlakozott a társasághoz további három családtag. A hatfős társaság tagjai az utcán botokkal, vasrudakkal, és boxerrel kölcsönösen tovább bántalmazták egymást. A rendőrök a garázda társaság tagjait a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 16 éves, egy 17 éves, M. Szabina 21 éves, Sz. Miklósné 28 éves, valamint P. Ágnes 38 éves gemzsei lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövetők 2013. március 20-án délután egy gemzsei buszmegállóban szóváltásba keveredtek egymással, puszta kézzel bántalmazták rúgták a másikat, egymás haját húzgálták. A rendőrök a garázdákat elfogták, gyanúsítottként kihallgatták, akik beismerték tettüket.

Fatolvajok őrizetben

A Kisvárdai Rendőrkapitányság lopás elkövetése miatt indított nyomozást indított Cs. Sándor 35 éves kisvárdai lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2013. március 20-án egy kisvárdai ház udvarán található garázsból különböző értékeket tulajdonított el. A rendőrök a férfit a bejelentést követően rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértési elkövetése miatt indított eljárást egy 16 éves, valamint J. Zsolt 34 éves ópályi lakosok ellen. A két tolvajt a körzeti megbízott rendőrök 2013. március 20-án kora reggel egy Ópályi- Nyírparasznya között lévő területen tetten értek, amikor fát kíséreltek meg eltulajdonítani. A rendőrök a két elkövetőt a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást K. Attila 44 éves beregsurányi lakos ellen. A férfit 2013. március 20-án délelőtt a 41-es számú főúton igazoltatták az egyenruhások, aki egy vastag fával a vállán sétált az út szélén. A férfi az ellenőrzés során a rendőröknek elmondta, hogy a fát engedély nélkül tulajdonította el. A rendőrök a tolvajt elfogását követően a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!