Kisvárda hírei

2013.04.05. 09:00

Körözött személyeket fogtak a rendőrök

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei igazoltatták Nyíregyháza belterületén 2013. április 4-én K. Miklós Zsolt 43 éves nyíregyházi lakost. A férfiről az ellenőrzés során kiderült, hogy a Nyíregyházi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása, a Tatai Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett elkövetése, valamint a Vásárosnamény Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözését és elfogását rendelte el.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei igazoltatták Nyíregyháza belterületén 2013. április 4-én K. Miklós Zsolt 43 éves nyíregyházi lakost. A férfiről az ellenőrzés során kiderült, hogy a Nyíregyházi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása, a Tatai Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett elkövetése, valamint a Vásárosnamény Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözését és elfogását rendelte el. A rendőrök a férfit őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2013. április 4-én igazoltattak Kisvárdán egy 17 éves helybeli lányt, akiről a rendőri ellenőrzés során kiderült, hogy ellene a Pesti Központi Kerületi Bíróság közokirat hamisítás elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a fiatal lányt elfogását követően a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Beregsurányi Határátkelőhelyen jelentkezett határátlépésre 2013. április 4-én hajnalban S. Johannes 46 éves osztrák állampolgár, akiről az ellenőrzés során kiderült, hogy ellene a Győri Járásbíróság csőd bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt európai elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a férfit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!