Kisvárda hírei

2013.04.22. 21:19

Négy éves a kisvárdai Rotary Club

Emléktábla-avatás 2013.

Emléktábla-avatás 2013.április

Szent-Györgyi Albert Nobel-díjas tudós, 1936/37 - ben a Rotary Club Szeged elnöke hitvallásának is felérő meghatározása szerint:

"Rotariánus mindenki, aki elsősorban nem érvényesülni, hanem szolgálni akar, aki mást nem ütni, de megérteni akar, aki meg van győződve arról, hogy az építés több mint a rombolás, az együttműködés több mint a civakodás...". 

Reméljük, az emléktábla hirdetni fogja az itt élők és a  vendégek számára egyaránt, hogy a városban rotary club működik, és a klubtagok mindent megtesznek, hogy méltóak legyenek elődeikhez. 

Az elmúlt négy évben a klub számtalan esemény, rendezvény kezdeményezője és megvalósítója volt. Az idei tavasz is bővelkedik baráti és jótékonysági programokban. Legjelentősebb a tehetséges fiatalok támogatására fordított figyelem, a kétszázezer forintos nyelvi verseny díja, és a százezer forintos "Ígéretes tehetségért Rotary-díj". További információk a http://www.rotarykisvarda.eoldal.hu/ honlapon.

 Új tagként köszöntjük szeretettel, és sikeres rotary-éveket kívánunk Dr. Novák Miklósnak!

Címkék#kisvárda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!