Kisvárda hírei

2013.07.05. 16:34

Kapával és karddal a kézben megöléssel fenyegetőztek - Rendőrségi hírek Szabolcs megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. július 4-én történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. július 4-én történt események összefoglalója.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást Sz. Zoltán Dávid 20 éves nyíregyházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a fiatal férfi 2013. július 4-én hajnalban Nyíregyháza belterületén több üzlet kirakatüvegét megrugdosta, valamint az egyiket egy sörös üveggel be is törte. A rendőrök a garázda férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást B. Krisztián 38 éves kékcsei lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi, 2013. július 4-én este bottal a kezében megjelent egy kékcsei családi ház előtt, ahol kiabált, az ott lakókat fenyegette, és a ház előtt lévő növényeket megrongálta. A kisvárdai rendőrök a garázda férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást H. Zoltán 56 éves leveleki lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi, 2013. július 4-én délután egy nyíregyházi telephelyről különböző szerszámokat kísérelt meg eltulajdonítani. A férfit a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást M. Attila 47 éves, M. Attiláné 43 éves valamint M. György 28 éves szatmárcsekei lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a háromfős társaság tagjai, 2013. július 3-án este Szatmárcseke belterületén szóváltásba keveredtek egy helybeli férfival, trágár szavakkal szidalmazták őt és családját, valamint egy kapával és egy karddal a kezükben megöléssel fenyegették. A rendőrök a garázda társaság tagjait elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik