Kisvárda hírei

2013.07.23. 18:02

Szórakoztató Várest a Várszínpadon, Kisvárdán

Kisvárda - Első alkalommal, július 20–án szombaton este rendezték meg, a kisvárdai Szabolcsi Pálinka Lovagrend egyesülettel egybekötött eseményeként a zenés szórakoztató Várestet Kisvárdán.

Kisvárda - Első alkalommal, július 20–án szombaton este rendezték meg, a kisvárdai Szabolcsi Pálinka Lovagrend egyesülettel egybekötött eseményeként a zenés szórakoztató Várestet Kisvárdán. Dégi Zoltán főszervező vendégeként a több mint két órás műsorban fellépett, Vágó Bernadett a Budapesti Operettszínház színművésze, Nagy Sándor a Madách Színház színművésze, Tasi Dominika, a Doktorock társulatának tagja, aki először az elmúlt évben mutatkozott be. Az est szünetében a Szabolcsi Pálinka Lovagrend tagjainak vendégeként pálinkakóstolás részesei lehettek a nézők. A négy előadó hazai slágerek mellett világhírű musicalekből, népszerű operettekből a könnyűzenei világ népszerű dalait adták elő.

Nagy Sándor pedig Radnóti Miklós egyik szép szerelmes versével is megajándékozta a közönséget. Az első Várest közönsége fergeteges tapssal köszönte meg –műsor közben is– Vágó Bernadett, Nagy Sándor, Tasi Dominika és Dégi Zoltán közönség szórakoztató, nívós szombat esti műsorát.

Vincze Péter

Ezek is érdekelhetik