Kisvárda hírei

2013.07.23. 18:02

Szórakoztató Várest a Várszínpadon, Kisvárdán

Kisvárda - Első alkalommal, július 20–án szombaton este rendezték meg, a kisvárdai Szabolcsi Pálinka Lovagrend egyesülettel egybekötött eseményeként a zenés szórakoztató Várestet Kisvárdán.

Kisvárda - Első alkalommal, július 20–án szombaton este rendezték meg, a kisvárdai Szabolcsi Pálinka Lovagrend egyesülettel egybekötött eseményeként a zenés szórakoztató Várestet Kisvárdán. Dégi Zoltán főszervező vendégeként a több mint két órás műsorban fellépett, Vágó Bernadett a Budapesti Operettszínház színművésze, Nagy Sándor a Madách Színház színművésze, Tasi Dominika, a Doktorock társulatának tagja, aki először az elmúlt évben mutatkozott be. Az est szünetében a Szabolcsi Pálinka Lovagrend tagjainak vendégeként pálinkakóstolás részesei lehettek a nézők. A négy előadó hazai slágerek mellett világhírű musicalekből, népszerű operettekből a könnyűzenei világ népszerű dalait adták elő.

Nagy Sándor pedig Radnóti Miklós egyik szép szerelmes versével is megajándékozta a közönséget. Az első Várest közönsége fergeteges tapssal köszönte meg –műsor közben is– Vágó Bernadett, Nagy Sándor, Tasi Dominika és Dégi Zoltán közönség szórakoztató, nívós szombat esti műsorát.

Vincze Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!