Kisvárda hírei

2013.09.19. 17:16

Kisvárdai és Nyíregyházi mazsorettek Stefánia Mazsorett Fesztiválon

Kisvárda - Második alkalommal, szeptember 21–én rendezi meg Budapesten a Honvéd Kulturális Központ karöltve a Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetséggel a II. „Stefánia” Országos Mazsorett Fesztivált.

Kisvárda - Második alkalommal, szeptember 21–én rendezi meg Budapesten a Honvéd Kulturális Központ karöltve a Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetséggel a II. „Stefánia” Országos Mazsorett Fesztivált. A fesztiválra 10 település, Kiskunfélegyháza, Nyíregyháza, Törökbálint, Mezőkövesd, Budapest, Debrecen, Mezőcsát, Kisvárda, Kapuvár és Solt városainak mazsorett csoportjai kaptak meghívást, a Stefánia Palotában rendezendő fesztiválra. A fesztiválon közreműködik a Magyar Honvédség Altiszti Akadémia Zenekara Szentendréről.

A kisvárdai csoportalapító, művészeti vezető Szilágyiné Váradi Magdolna, már több mint húsz éve vezeti hazai és nemzetköz szereplésein sikerről sikerre halmozó csapatát.

A Mistrál Ifjúsági Sport Egyesület, fő szponzora a kisvárdai NYÍRZEM COOP Zrt. Ezt a meghívást, a már több mint két évtizedes eredményes munka –sikeres, hazai és külföldi szereplések– méltó elismerésének tekintik Felső–Szabolcs központjában Kisvárdán.

Vincze Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!