Kisvárda hírei

2014.03.29. 10:51

Gyalogátkelőhelyen sodort el egy gyalogost – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. március 28-án történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. március 28-án történt események összefoglalója.2014. március 28-án 16 óra 20 perc körüli időben Nyíregyházán, a Sóstói út és a Garibaldi utca kereszteződésében egy kanyarodó autós a kijelölt gyalogátkelőhelyen sodort el egy gyalogost. Az elgázolt fiatalember, aki az elsődleges adatok szerint könnyű sérüléseket szenvedett, a balesetet követően agresszívan viselkedett: öklével rácsapott a gépkocsi motorháztetejére és nem volt hajlandó együttműködni a helyszínelő egyenruhásokkal.

A rendőrök végül kénytelenek voltak megbilincselni, a mentők így szállították ellátásra majd a kijózanító állomásra. A férfinél egy rugóskést is találtak intézkedés közben a rendőrök. A 25 éves G. Imre kisújszállási lakos ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indít, mert a baleset után szándékosan megrongálta az őt elütő autót, valamint mert a közbiztonságra különösen veszélyes eszközt tartott magánál. A közlekedési baleset körülményeit külön eljárásban vizsgálja a hatóság.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse garázdaság vétség és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával indított eljárást K. Miklós 39 éves bökönyi és S. Csaba 38 éves besenyődi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2014. március 28-án közös italozás után egy besenyődi presszóban tört-zúzott.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt vette őrizetbe N. Julianna 22 éves nagycserkeszi lakost. A nő 2014. március 28-án este Nyíregyháza egyik utcáján árulta szexuális szolgáltatásait. A Kisvárdai Rendőrkapitányság egy 45 éves kékcsei nőt vett őrizetbe tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt. D. Katalin 2014. március 28-án délután a 4-es számú főút mellett kínálta magát az autósoknak. Mindkét nő tiltott helyen, az előírt egészségügyi kiskönyv nélkül végezte tevékenységét.

Nyírbátor belterületén igazoltattak egy 14 éves helybeli lányt 2014. március 28-án napközben a városi rendőrkapitányság járőrei. Az adatok ellenőrzésekor kiderült, hogy a fiatalkorút eltűnés miatt körözik, ezért meghallgatását követően a lakásotthonba vitték és átadták a nevelőnek.

Sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával hallgattak ki egy 19 éves újdombrádi nőt 2014. március 28-án a Kisvárda Rendőrkapitányságon. A rendelkezésre álló adatok szerint H. Anikó az elmúlt két hónapban több alkalommal tulajdonított el pénzt az egyik kisvárdai áruház kasszájából, ahol pénztárosként dolgozott.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!