Kisvárda hírei

2014.03.11. 10:48

Rendőrkézen a fiatalkorú rabló

Kisvárdán rabolt a 17 éves fiú, akit a rendőrök egy órán belül elfogtak - adta hírül a police.hu.

Kisvárdán rabolt a 17 éves fiú, akit a rendőrök egy órán belül elfogtak - adta hírül a police.hu.A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 17 éves kisvárdai fiút, aki a rendelkezésre álló adatok alapján 2014. március 10-én Kisvárda belterületén megszólított egy 41 éves helyi férfit, akitől pénze és telefonja átadását követelte. A sértett a kérésnek nem tett eleget, ezért a fiú bántalmazta amitől a férfi a földre esett. A 17 éves fiú elvette áldozata cigarettáját és öngyújtóját, majd elmenekült. A rendőrök a bejelentést követően megkezdték az adatgyűjtést és az ismeretlen elkövető felkutatását. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 17 éves kisvárdai fiút a rendőrség a bejelentést követően egy órán belül elfogta.

Az ügyben a Kisvárdai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a fiatalkorú gyanúsított bűnügyi őrizetbe vétele mellett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást és kezdeményezték előzetes letartóztatását - olvasható a rendőrség honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!