Kisvárda hírei

2014.10.30. 10:27

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Szabolcsból

Nyíregyháza, Napkor, Kisvárda,Mátészalka, Tyukod - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. október 29-én történt rendőrségi eseményeiből.

Nyíregyháza, Napkor, Kisvárda,Mátészalka, Tyukod - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. október 29-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást L. János 40 éves napkori lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. október 29-én Napkoron előzetes szóváltást követően bántalmazta volt élettársa 20 éves hozzátartozóját. A rendőrök a bejelentést követően a helyszínre mentek és igazoltatták a 40 éves férfit. Az intézkedés során kiderült, hogy vele szemben a Nyíregyházi Járásbíróság 60 nap távoltartást rendelt el. Az egyenruhások L. Jánost elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 56 éves kisvárdai lakos ellen. A nő 2014. október 29-én egy kisvárdai áruházból táskájába rejtve különböző árucikkeket kísérelt meg eltulajdonítani, de az egyik alkalmazott tetten érte és értesítette a rendőrséget. A járőrök az asszonyt a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrsének járőrei 2014. október 29-én Tyukod belterületén igazoltattak egy fát szállító lovaskocsival közlekedő férfit és annak utasát. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a férfiak a szekéren szállított árut egy Tyukod külterületén lévő földterületről tulajdonították el. A rendőrök a 31 éves porcsalmai és a 68 éves nagyecsedi férfit a rendőrőrsre előállították és tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 19 éves káli lakos ellen. A nőt 2014. október 29-én a 41-es számú főútvonalon a járőrök tetten érték, miközben szexuális szolgáltatásait kínálta anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. Az intézkedés során kiderült, hogy tevékenységét tiltott helyen és a szükséges orvosi iratok nélkül végezte. A rendőrök a nőt a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!