Kisvárda hírei

2014.11.05. 15:14

Nyílt hét lesz a Besiben

Kisvárda - Az általános iskolás végzősöknek tárja ki ismét kapuit a patinás gimnázium

Kisvárda - Az általános iskolás végzősöknek tárja ki ismét kapuit a patinás gimnázium

A jövő héten – azaz november 10-től 14-ig – az iskola hagyományaihoz híven ismét megtartja őszi nyílt hetét a kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégium. A patinás középiskola életébe minden nap 8 órától Bíró Gábor igazgató tájékoztatója révén pillanthatnak be az érdeklődő diákok és szüleik. A nyílt hét keretében az iskola iránt érdeklődőknek idén is lehetőségük lesz órákat látogatni. Erről bővebb tájékoztatás az iskola honlapján található.

Újdonság, hogy az idén a Béres József laboratórium kulisszatitkaiba is bepillanthatnak az iskola nyílt hetének vendégei. Az pedig a hagyományokat erősíti, hogy a zárónapon – november 14-én (pénteken) 15 órától – szülői értekezletet tartanak az iskola dísztermében, ahol 16 órától (ugyancsak szülői értekezlet keretében) az Arany János Tehetséggondozó Program iránt érdeklődő diákok szüleinek tartanak tájékoztatót. Utóbb említett fórumon az érdeklődő szülők és tanulók információt kaphatnak a központi felvételire való eredményes felkészülés internetes lehetőségeiről.

Bessenyei György Gimnázium és Kollégium

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!