Magyarország

2010.07.29. 16:46

Várromot, luxus tyúkólat és komplett élelmiszerboltot is lehet venni a legnagyobb internetes piacon

<p>Várromot, luxus tyúkólat és komplett élelmiszerboltot is lehet venni a legnagyobb magyar internetes piacon. A 140 millió forintért kínált várrommal együtt egyébként az új tulajdonos a Szendrődládi Várkapitányi címet is megkapja.</p>

Az online piactéren augusztus 11 lehet licitálni az 1200 körül épült Szendrődládi Várra, amihez egy 17 hektáros terület és egy 130 éves fákból álló erdő is tartozik. A várrommal együtt az ingatlan tulajdonosa jogosan viselheti a Szendrődládi Várkapitányi címet, sőt jogosultságot szerezhet a Magyar Várkapitányok Baráti Körébe is.

A fővárosi VIII. kerületi komplett élelmiszerboltra is lehet még licitálni, de 144 ezer 500 forint kikiáltási árért eladó a zsindelyezett, fenyőből készül luxustyúkól is "kifejezetten tyúkbarátok számára". Sokak álomautója, egy ezüst színű Lamborghini is megvásárolható otthonról a fotelből, "csupán" 73 millió forint kell hozzá.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!