Magyarország

2010.09.18. 14:39

Még mindig keresik a Tiszavirág hídról lezuhant munkást - a rendőrség eljárást indított

<p>Még mindig keresik azt a munkást, aki péntek délután zuhant le az épülő Tiszavirág hídról Szolnokon. A rendőrség az ügyben foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indított nyomozást.</p>

Ahogy arról a Független Hírügynökség már beszámolt, a munkás a még épülő, Szolnok központjában álló Tiszavirág hídról esett le péntek délután. A 49 éves nyírbélteki férfi cölöperősítési munkálatokat végzett, amikor a híd bal oldali hídfőjének pilléréről a vízbe zuhant. A munkás - ahogy beesett a vízbe - el is merült. Mentőmellény nem volt rajta. Három hajóval indultak a keresésére.

Továbbra sem találják

Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombati közleményében arról tájékoztatott, hogy jelenleg is tart a kutatás, de a férfit továbbra sem találják. A rendőrség közben eljárást is indított az ügyben, méghozzá foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!