Magyarország

2011.01.16. 09:17

Árokba csúszott az autó - ketten megfulladtak

<p>Földeák - Balesetet szenvedtek, és ketten vízbe fulladtak Földeák határában szombaton késő este.</p>

Az autó kereke lecsúszott az útról, a jármű többször megpördült, majd a szemközti árokba csapódott. Az utastér nagyon hamar megtelt vízzel, ezért a rendőrség még vizsgálja, hogy a sérülések, vagy fulladás okozta-e a két ember halálát.

A 37 éves sofőr és 48 éves utasa Földeákról tartottak Szikáncs irányába, amikor autójuk kereke lekapott az út mellé. Ezért a sofőr valószínűleg elrántotta a kormányt, így az autó a tengelye körül többször megpördült, a szemközti árokba borult és a tetején állt meg. A gödör tele volt, ezért az utastér nagyon hamar megtelt vízzel. Mindkettőjüket holtan találták meg az autóban. Egyikük sem használt biztonságiövet - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Tuczakov Szilvána a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőrség a boncolás eredményétől várja a választ arra, hogy a két ember halálát a sérülések, vagy pedig vízbefulladás okozta. Ezért nem lehet azt sem tudni, hogy miért nem sikerült kimászniuk a roncsból.

A Független Hírügynökség egy, a baleset helyszínén tartózkodótól úgy tudja, hogy a tragédiát még a balszerencse is kísérte: csak a baleset helyszínén volt ugyanis tele a vízelvezető árok, 20-30 méterrel odébb már egy csepp víz sem volt benne.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!