Magyarország

2011.07.02. 11:43

Baleset Szekszárdnál - lezárták a 6-os utat

Szekszárd (MTI) - Két személygépkocsi ütközött szombat délelőtt a 6-os és a 65-ös út kereszteződésében Szekszárd közelében; a 6-os úton áll a forgalom - közölte a rendőrség az MTI-vel. 

Szekszárd (MTI) - Két személygépkocsi ütközött szombat délelőtt a 6-os és a 65-ös út kereszteződésében Szekszárd közelében; a 6-os úton áll a forgalom - közölte a rendőrség az MTI-vel. 12.35:  Hét sérült a 6-oson - feloldották az útzárat

Heten sérültek meg, amikor két személygépkocsi ütközött a 6-os és a 65-ös út kereszteződésében Szekszárd közelében, a helyszínen azóta feloldották az útzárat - közölte a rendőrség az MTI-vel.  Farkas Kinga, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: a balesetet az okozta, hogy az egyik jármű nem adott elsőbbséget a másiknak.     Az utasok között súlyos sérültek is vannak, akiket mentőhelikopter szállított kórházba.

11.30: Buda Bernadett, a szekszárdi rendőrkapitányság sajtóreferense a sérültek számáról egyelőre nem tudott felvilágosítást adni, a baleset helyszínére mentőhelikopter érkezett.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!