Magyarország

2011.08.12. 11:00

Két holttestet találtak a főváros XVI. kerületében

Budapest, 2011. augusztus 12., péntek (MTI) - Az MTI értesülései szerint két holttestet találtak pénteken Budapesten, a XVI. kerületi Köztársaság útján; a két ember valószínűleg gyilkosság áldozata lett.

Budapest, 2011. augusztus 12., péntek (MTI) - Az MTI értesülései szerint két holttestet találtak pénteken Budapesten, a XVI. kerületi Köztársaság útján; a két ember valószínűleg gyilkosság áldozata lett.

 Megölte két üzlettársát és magával is végzett egy fővárosi férfi pénteken a XVI. kerületben - közölte Fülöp Valter, a budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese egy más témában tartott sajtótájékoztatón, a Sziget fesztivál helyszínén, az Óbudai-szigeten.


A bűnügyi helyettes újságírói kérdésre válaszolva elmondta: vita alakult ki az üzletfelek között péntek reggel a XVI. kerületben, egy pékségben. A vita tettlegességig fajult, "kés és fegyver is előkerült", ennek következtében két ember meghalt a helyszínen. A tettes elmenekült az élettársával, de nem sokkal később Fóti úti lakásában felakasztotta magát. (Az első információk még arról szóltak, hogy a feltételezett elkövető Fóton végzett magával.)

Az elkövető élettársát jelenleg kihallgatják - fűzte hozzá Fülöp Valter.

     Mind az elkövető, mind a sértettek magyar állampolgárok voltak - közölte a bűnügyi helyettes.     

 Tájékoztatása szerint az ügy hátteréről később adnak bővebb felvilágosítást.

    Az MTI úgy tudja, hogy a két embert a XVI. kerületi Köztársaság útjánál ölték meg; a környéket a helyszínelés miatt lezárták.     

 Az MTI-nek egy férfi, aki a két áldozatot és a feltételezett elkövetőt is ismerte, azt mondta, hogy a vita során a támadó elővett egy pisztolyt, amely elsült, és a férfi megsebezte magát. A két későbbi áldozat elfutott a helyszínről, de a férfi autóval utánuk ment, és mindkettőjüket leszúrta. A szemtanú közölte, hogy a gépkocsiban ült a támadó élettársa és gyermeke is.

- MTi - 

 

Budapest, 2011. augusztus 12., péntek (MTI) - Az MTI értesülései szerint két holttestet találtak pénteken Budapesten, a XVI. kerületi Köztársaság útján; a két embert valószínűleg megölték, a feltételezett elkövető öngyilkos lett.

    A kettős gyilkosság egyik áldozata a Köztársaság útja és a Béla utca sarkán fekszik, a másik a Köztársaság útján. A környéket a helyszínelés miatt lezárták. 

    Az MTI úgy tudja, a feltételezett elkövető felakasztotta magát, a holttestét Fóton találták meg.

    A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást az ügyben.


 Budapest, 2011. augusztus 12., péntek (MTI) - Az MTI értesülései szerint két holttestet találtak pénteken Budapesten, a XVI. kerületi Köztársaság útján; a két ember valószínűleg gyilkosság áldozata lett. A környéken még tart a rendőrségi helyszínelés.

    Az egyik halott a Köztársaság útja és a Béla utca sarkán fekszik, a másik a Köztársaság útján. A környéket a helyszínelés miatt lezárták. 

    A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!