Magyarország

2011.08.05. 09:19

Mi történt csütörtökön Borsod-Abaúj-Zemplén megyében?

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Összeállításunkból megtudhatja, mi történt augusztus 4-én, csütörtökön Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Összeállításunkból megtudhatja, mi történt augusztus 4-én, csütörtökön Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.


Szandi mérai diáklány számára már nem ismeretlen a fényképezőgép ezért jövőbeni tervei között szerepel a modellkedés. A képeivel barátainak szeretne kedveskedni.


Miskolc - Nem ezer családot, „csupán” 23-at érint a kilakoltatás.


Miskolc - Sajnos nem csak az üzlet, és a korzózó egyre kevesebb a miskolci belvárosban, hanem a vendéglátóhelyek is. Sokan talán már nem is emlékeznek a Rácz kávéházra, vagy éppen Rorárius Cukrászdára.


Miskolc - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt Miskolcon, a Búza téri buszpályaudvaron csütörtökön, kora délelőtt.


Miskolc - Kevesebb cukor, kevesebb só, semmi levespor – ezt ajánlja az ÁNTSZ a gyerekeknek.


Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Borsod-Abaúj-Zemplén megye kis településein zajlik az élet!


Miskolc - Célegyenesben a selyemréti fürdő? – erről írtunk kedden, szerdán pedig megtörtént a tenderbontás.


Miskolc - "A miskolci belvárosban sikerült felvennem ezt a jelenetet..." - írta vidám és mondhatni izgalmas videója mellé felhasználónk. Micsoda? Zongoraköltöztetők?


Ónod - Hát persze, hogy volt az augusztusi Ónodi Vásárnak is slágere. Egy hónapja emlékeink szerint az elektromos cigaretta, és a csoda felmosó volt a menő, míg ma a nadrágszíj és a power balance karkötő - vagy annak látszó tárgy - vitte a pálmát


Miskolc - Sokadszor is újra hazatért Miskolcra az Edda frontembere, Pataky Attila, hogy zenekarával újabb koncertjével ajándékozzon meg bennünket a lassan egyéves pihenőre szenderülő Diósgyőri Várban. Közvetlenül a fellépése előtt szakított időt arra, hogy interjút adjon szerkesztőségünknek.


Miskolc - Több autós Olvasónk is porul járt az elmúlt napokban a Miskolcon, az Arany János utcán. Vettek ugyan parkolójegyet, mégis megbüntették őket... Mint kiderült, úgy fest, hogy teljesen jogosan.


Miskolc - Pár száz forintért már Miskolcon is beszerezhetők a dizájnerdrogok.


Borsod-Abaúj-Zemplén megye. - "A megyénkben közlekedő autóbuszokkal nincs komolyabb probléma." Az autóbuszok ellenőrzésére szervezett kontinensszintű akciót a közelmúltban a közlekedési rendőrök nemzetközi szervezete.


Miskolc - Csütrötök este a Kisavas fellépésével elrajtolt a sportot, zenét és művészetet ötvöző Factory Fesztivál. A három napos eseményen négy színpadon több mint 50 előadó lép a Vasgyár falai közé.


Miskolc - A svájciakkal mérkőztek a mieink az U18-as, B-divíziós női Európa-bajnokság első napján.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!