Magyarország

2011.10.29. 17:06

Újraválasztotta a Jobbik kongresszusa a választmányi elnököt

Budapest, 2011. október 29., szombat (MTI) - Elsöprő többséggel választotta újra Szabó Gábor országos választmányi elnököt tisztségébe a Jobbik nyolcadik országos kongresszusa szombaton Budapesten - jelentette be az ülés szünetében tartott sajtótájékoztatóján Vona Gábor pártelnök.

Budapest, 2011. október 29., szombat (MTI) - Elsöprő többséggel választotta újra Szabó Gábor országos választmányi elnököt tisztségébe a Jobbik nyolcadik országos kongresszusa szombaton Budapesten - jelentette be az ülés szünetében tartott sajtótájékoztatóján Vona Gábor pártelnök.Az ellenzéki párt elnöke ismertette: az 584 küldöttből 569-en szavaztak igennel Szabó Gábor újraválasztására, 7 nem szavazat és 8 tartózkodás mellett.

Szabó Gábor a sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: a Jobbik folyamatosan erősödik mind szervezettségben, mind népszerűségben. A pártnak jelenleg 13 ezer tagja és 795 szervezete van az országban, és ezek döntő többsége aktív is - tette hozzá a választmányi elnök.

A Jobbik kongresszusa szombaton késő délután Juhász Oszkár gyöngyöspatai polgármester zárt ülésen elmondott beszámolójával zárul.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!