Magyarország

2011.11.07. 20:30

„Western és Chichago” Magyarországon - Videó!

Budapest -<strong> Z. Kárpát Dániel </strong>szerint Western és Chichago szintű állapotok dúlnak vidéken, ezért a közrendet helyre kell állítani.

Budapest - Z. Kárpát Dániel szerint Western és Chichago szintű állapotok dúlnak vidéken, ezért a közrendet helyre kell állítani.A plenáris ülés kezdetén Kövér László házelnök arra kérte a képviselőket, hogy néma felállással emlékezzenek az egyiptomi buszbaleset áldozataira.

Hoffmann Rózsát keményen támadták a készülő oktatási törvény miatt. Farkas Gergely jobbikos képviselő felszólította a kormányt, hogy vonja vissza közoktatási terveit. A képviselő azt a minisztériumon belül készült hatástanulmányt idézte, amely szerint a tanári létszám jelentős csökkentésével járnak majd az átalakítások. Farkas bírálta Hoffmann Rózsa oktatási államtitkárt, aki először azt mondta, hogy nem ismeri a tanulmányt, a képviselő szerint azonban később kiderült, hogy az ő aláírása is szerepel a dokumentumon. 

Z. Kárpát Dániel szerint Western és Chichago szintű állapotok dúlnak vidéken, ezért a közrendet helyre kell állítani.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!