Magyarország

2012.04.01. 18:15

Schmitt-ügy - A Fidesz-KDNP frakcióülésének előzetes napirendjén nem szerepel a téma

Budapest, 2012. április 1., vasárnap (MTI) - A Fidesz-KDNP hétfői frakcióülésének hivatalos napirendjén nem szerepel Schmitt Pál köztársasági elnök kisdoktori címe visszavonásának ügye - írta vasárnap a nol.hu. A Fidesz-frakció sajtóosztálya az MTI-nek megerősítette: az előzetes napirenden valóban nem szerepel ez a téma.

Budapest, 2012. április 1., vasárnap (MTI) - A Fidesz-KDNP hétfői frakcióülésének hivatalos napirendjén nem szerepel Schmitt Pál köztársasági elnök kisdoktori címe visszavonásának ügye - írta vasárnap a nol.hu. A Fidesz-frakció sajtóosztálya az MTI-nek megerősítette: az előzetes napirenden valóban nem szerepel ez a téma.Tájékoztatásuk szerint a hétfő délelőtti tanácskozáson a tervek szerint a képviselői javadalmazás kérdését vitatják majd meg a kormánypárti politikusok.

Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: Orbán Viktor miniszterelnök az elmúlt napokban többször is világossá tette, hogy az alaptörvény értelmében a köztársasági elnök személye sérthetetlen; "ő és a Fidesz ehhez tartja magát, ezt tartjuk helyesnek".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!