Magyarország

2012.07.25. 16:10

Árokba borult egy kukoricát szállító kamion Kunhegyes és Kunmadaras között

Szolnok, 2012. július 25., szerda (MTI) - Árokba borult egy kukoricát szállító kamion Kunhegyes és Kunmadaras között szerdán, a vezetőt tűzoltók szabadították ki az összeroncsolódott járműből - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-vel.

Szolnok, 2012. július 25., szerda (MTI) - Árokba borult egy kukoricát szállító kamion Kunhegyes és Kunmadaras között szerdán, a vezetőt tűzoltók szabadították ki az összeroncsolódott járműből - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-vel.S. Tóth Anikó tájékoztatása szerint a csöves kukoricával megrakott kamion eddig tisztázatlan körülmények között lesodródott az útról és az árokba csapódott.

A sofőr beszorult az összeroncsolódott vezetőfülkébe, őt a kiérkező tűzoltók feszítő-vágóval szabadították ki. Az első információk alapján súlyos állapotban lévő sérültért mentőhelikopter érkezett a helyszínre - tette hozzá a szóvivő.

A nyerges vontató rakománya az út menti csatornába és a szántóföldre borult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!