Magyarország

2012.07.20. 09:50

Elfogták a rendőrök a szegedi hajléktalant agyonverő férfit

Szeged, 2012. július 20., péntek (MTI) – Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki július 13-án úgy megvert egy hajléktalant, hogy az áldozat kórházba szállítását követően meghalt – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.

Szeged, 2012. július 20., péntek (MTI) – Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki július 13-án úgy megvert egy hajléktalant, hogy az áldozat kórházba szállítását követően meghalt – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.Szenti Szabolcs elmondta, az eset a Kemes utcában történt, a 47 esztendős hajléktalant innen szállították kórházba a mentők, ahol a férfi belehalt súlyos koponyasérüléseibe.

A helyszíni szemle, a tanúkihallgatások és az adatgyűjtések eredményeként csütörtökön sikerült azonosítani a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható, 21 esztendős szegedi férfit, akit a nyomozók el is fogtak – közölte a százados.

A garázdaság miatt már korábban büntetett gyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett, azt mondta egy szóváltást követően bántalmazta áldozatát - tudatta a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik