Magyarország

2012.09.26. 17:04

Borsodban is bujkálhat a domonyvölgyi gyilkos

Miskolc - Akár megyénkben is bujkálhat az a férfi, aki hétfőn Gödöllőtől nem messze, Domonyvölgy határában meggyilkolt egy fiatal nőt.

Miskolc - Akár megyénkben is bujkálhat az a férfi, aki hétfőn Gödöllőtől nem messze, Domonyvölgy határában meggyilkolt egy fiatal nőt. Azt áldozat Sárga Opel Corsáját, amivel feltehetőleg a gyilkos hajtott el odáig, Miskolc közelében találták meg. A Blikk szerdán arról számolt be, hogy a 25 éves áldozatot a Szent István Egyetem parkolójában nézte ki magának a gyilkos. A lap egy diákra hivatkozva azt közölte, hogy a nő sárga Opel Corsájába akkor szállt be a férfi, amikor a jármű várakozott a kocsisorban, a nő utána nem a megszokott útvonalán haladt tovább. Bár Beluzsárné Belicza Andra, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője nem kívánta kommentálni a lap értesüléseit, azt alátámaszthatja, hogy Solti László, a Szent István Egyetem rektora a történtek után körlevélben figyelmeztette a hallgatókat és munkatársait, hogy az autóval közlekedők ne engedjenek idegeneket beszállni, és az utazás alatt az ajtókat végig tartsák zárva.

A rendőrség időközben több felhívást is közzétett, várják azok jelentkezését, akik szeptember 24-én 16 óra és 20 óra között a 3-as számú főút Gödöllő és Emőd közötti szakaszán utaztak és láttak egy sárga Opel Corsát, amely többször megszegte a közlekedési szabályokat és a közlekedésbiztonságot veszélyeztetve közlekedett. A rendőrség által keresett férfi személyleírását is közzétették: 18-25 év közötti, fehér bőrű, rövid, szőkésbarna hajú, hétfőn fehér, hosszú ujjú pólót és világoskék farmernadrágot viselt. Arca borostás és egy sötét színű hátizsák is volt nála.

A rendőrség kéri, hogy aki a grafikán látható személyt felismeri, tud annak tartózkodási helyéről, illetve a bűncselekménnyel összefüggésben érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-1-443-51-19-es vagy a 06-1-237-43-39-es telefonszámokon, illetve a 107-es vagy 112-es ingyenesen hívható rendőrségi hívószámok valamelyikét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!