Magyarország

2012.10.04. 13:11

Szombat reggel módosított útvonalon közlekedik a 2-es villamos és a 115-ös busz

Budapest, 2012. október 4., csütörtök (MTI) - Az aradi vértanúk emléknapján tartott megemlékezés miatt szombat reggel módosított útvonalon közlekedik a 2-es villamos és a 115-ös busz - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

Budapest, 2012. október 4., csütörtök (MTI) - Az aradi vértanúk emléknapján tartott megemlékezés miatt szombat reggel módosított útvonalon közlekedik a 2-es villamos és a 115-ös busz - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.A megemlékezés miatt szombat reggel fél nyolctól kilencig lezárják az V. kerületi Kossuth Lajos teret, emiatt módosul a 2-es villamos és a 115-ös busz közlekedése.

A megemlékezés ideje alatt a 2-es villamos a Közvágóhíd megálló és a Kossuth Lajos tér között közlekedik, a Kossuth Lajos tér és a Jászai Mari tér közötti szakaszának pótlására a társaságnak nincs lehetősége - tették hozzá.

A 115-ös busz az Árpád híd felé a Vértanúk terén visszafordul, majd a Báthory utca - Szemere utca útvonalon halad, illetve a Boráros tér irányában a Honvéd utca - Báthory utca - Vértanúk tere - Nádor utca útvonalon jár majd, a módosítás megállóhelyet nem érint.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!