Magyarország

2012.12.09. 12:49

Havazás – Elindult a forgalom a 43-as úton Makó és Nagylak között

Szeged, 2012. december 9., vasárnap (MTI) – Feloldották vasárnap délben a havazás és hóátfúvások miatt elrendelt útzárat a 43-as főúton Makó és Nagylak között – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Szeged, 2012. december 9., vasárnap (MTI) – Feloldották vasárnap délben a havazás és hóátfúvások miatt elrendelt útzárat a 43-as főúton Makó és Nagylak között – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-t.Arany-Tóth Attila emlékeztetett: a 43-as úton egy keresztbe fordult kamion miatt torlódtak fel a személyautók, autóbuszok, kamionok mintegy száz-százötven utassal.

A nagylaki határátkelőhely üzemel, a 43-as út zárlatának feloldása után azonban torlódás, akár egyórás várakozás alakulhat ki a kilépő oldalon.

Csongrád megyében más utakon – Hódmezővásárhely, Kübekháza és Bordány közelében – is akadtak el járművek, ezért a szakember arra kérte az autósokat, aki teheti, halassza későbbre az utazást. Az útrakelők pedig csak téli gumival és teli tankkal induljanak el, és legyen takaró, meleg ital is a járműben – tette hozzá.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!