Magyarország

2014.11.07. 09:53

Dzsungel: Éva villantással sem győzött

A csütörtöki adásban egy rögtönzött szépségversenyt rendeztek a "Celeb vagyok, ments ki innen" műsorban. Éva cickóvillantással próbálkozott, utolsó lett.

A csütörtöki adásban egy rögtönzött szépségversenyt rendeztek a "Celeb vagyok, ments ki innen" műsorban. Éva cickóvillantással próbálkozott, utolsó lett. Pedig azért el kell ismerni, hogy VV "földönfetrengő" Éva mellesleg nagyon is előnyére változott a villalét óta, köszönhetően egy nagyon ügyes orvosi kéznek. A verseny kezdetén már megpróbálta lezsírozni a férfi dzsungellakókkal, hogy egy villantásért cserébe maximális pontszámot kap. Pákó ebbe minden gond nélkül belement, de ez nem volt elég a győzelemhez. Ő lépett elsőként a zsűri elé és meg is tette a bevállalt villantást, de a többség ezért majdnem ki is zárta a versenyből, mert szerintük megszegte a szépségverseny alapvető szabályait.

A legérzékenyebben Aleskát érintette a dolog, akit a harmadik helyre tettek. Második lett Zsuzsa, az első pedig Andi. A nyereménye az volt, hogy kizárólag ő használhatta a kincsesládában talált tükröt és a többi lány csak az ő engedélyével foghatott bármibe. Aleska és Éva persze ezt nem hagyta annyiban, a feladatukat túljátszva próbálták meg felidegesíteni Andit, aki látszólag nem tudta hova tenni a dolgot. Aleska és Éva egyébként Andi nagy csillaggyűjtése után lettek szövetségesek, ami nagyon érdekes, mert pár órával előtte még a boxringben püfölték egymást. Lehet, hogy ott kellőképpen le tudták vezetni az indulatokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!