Magyarország

2015.02.25. 14:05

Videó: "Orbán nem g**i", majd felállt a HírTV Célpont című műsorának stábja

Egyedi, videóüzenetben mondott fel a HírTV Célpont című műsorának stábja, vagyis Losonczi Kata, Kunfalvi Nóra, Bohár Dániel és Kisberk Szabolcs.

Egyedi, videóüzenetben mondott fel a HírTV Célpont című műsorának stábja, vagyis Losonczi Kata, Kunfalvi Nóra, Bohár Dániel és Kisberk Szabolcs.

A videó egyértelmű utalás a HírTV tulajdonosának, Simicska Lajosnak a kirohanására, amikor több médiumnak is azt állította a miniszerelnökről, hogy egy g**i. Előkerült egy szánkó is, mert azt mondta, hogy még aznap kirúg mindenkit, másnap pedig már szánkózni megy.



Budapest, 2015. február 17., kedd (MTI) - Simicska Lajos hétfői hatállyal távozott a HírTV Zrt. igazgatóságából, Fonyó Károly lett helyette a társaság elnöke, átrendeződött a cégek tulajdonosi szerkezete is - áll a Magyar Nemzet online kiadásában kedden megjelent közleményben. tovább »

Budapest, 2015. február 9., hétfő (MTI) - Orbán Viktor kormányfő a Simicska Lajos nagyvállalkozó vele kapcsolatos kijelentéseit firtató kérdésre hétfőn azt mondta: sem ő, sem a kormány nem vesz részt "ilyen vitákban". tovább »

Budapest, 2015. február 6., péntek (MTI) - Simicska Lajos lett a HírTV-t működtető társaság elnöke, Tóth Marianna a Magyar Nemzet kiadójának ügyvezetője, D. Horváth Gábor a napilap új főszerkesztője, míg a Lánchíd Rádió ügyvezetője és főszerkesztője Schlecht Csaba lett - közölte a Nemzet Lap- és Könyvkiadó Kft. pénteken este az MTI-vel. A Simicska Lajos nagyvállalkozóhoz köthető médiumok eddigi vezetői péntek délben lelkiismereti okból fel-, illetve lemondtak. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!