Magyarország

2017.01.05. 08:56

Az ellenőrök olyat tettek a rossz buszra szállt fiatal lánnyal, amire nem volt még példa!

Budapest - Hihetetlen történetét egy Alexandra nevű lány osztotta meg Facebookon, a Pesten Hallottam zárt csoportban.

Budapest - Hihetetlen történetét egy Alexandra nevű lány osztotta meg Facebookon, a Pesten Hallottam zárt csoportban.

„Ma reggel indultam Kecskemétről Pestre busszal, 7:45-kor. Kettő busz érkezett a buszmegállóba, és a túlsó szimpatikusabb volt, így arra szálltam fel.

Már az első 5 percben gyanús volt, mert a másik busz sokkal gyorsabb volt. Kettő fajta busz jár, egy az autópályán, 1:10 perc idővel, a másik a hosszabb úton közel 2 órás úttal. De ez ekkor még meg se fordult a fejemben, gondoltam kettő buszt küldtek, hiszen csúcsidő van.

Majd az ellenőrök felszálltak. Megkérdeztem, ez melyik busz, de nem tudtak több információt, mint én. „Ezaz Szasza, menj oda a buszvezetőhöz, egyáltalán nem lesz gáz, amikor a képedbe röhög.” Ez pontosan így is történt, közölte, tényleg mókásan, hogy amúgy szépen énekel és elszórakoztat 10-ig. A bökkenő csak az volt, hogy nekem 10-kor vizsgám lett volna.

Az ellenőr érdeklődött, mikor, hol, miből vizsgázom. Leültem jót nevetve a bénaságomon, mire megszólal, kelj fel, felviszünk autóval, megmentem a vizsgádat. De ha kirúgnak érte, a kávét két cukorral iszom.

Nos, így történt, hogy ma 8-kor az autópályán száguldoztam két ellenőrrel, akik hamarabb felértek velem Pestre, mint a busz, amin ülnöm kellett volna. Bár megkaptam, hogy elég bátor vagyok, hogy egy idegen autóba csak úgy beülök.

Útravalóul még annyit szóltak, hogy most azért már sikerüljön is az a vizsga. Egyébként tényleg meglett.”


USA - A tinédzser úgy döntött, hogy minden nap olyan színű pulóvert vesz fel, mint amilyen színű az üdítője, az egyik tanuló viszont kiszúrta.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!