Mátészalka hírei

2011.03.16. 13:11

Rablás a játékteremben Mátészalkán

<p>Mátészalka - A Mátészalkai Rendőrkapitányság ügyeletére 15-én este rablásról érkezett bejelentés, mely szerint ismeretlen tettes egy mátészalkai játékteremben megtámadott egy nőt, a földre kényszerítette, többször megütötte, mindezt azért, hogy a rajta lévő ékszereit megszerezze.</p>

A támadó férfi a nő nyakláncát kitépte, de az a földre esett, így azt nem sikerült eltulajdonítania, viszont a sértett bántalmazása során annak egyik fülbevalóját sikerült kitépni a füléből, amellyel elmenekült a helyszínről. A sértett késedelem nélkül azonnal értesítette a rendőrséget, ennek köszönhetően az elkövető forró nyomon üldözése megkezdődött. A szolgálatban lévő rendőrjárőr Mátészalka belterületén igazoltatott egy a sértett által megadott személyleírásnak megfelelő személyt, akit bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállított a Mátészalkai Rendőrkapitányságra.

Az előállított 25 éves román állampolgárságú hodászi lakosú férfinak mellkasán karmolási nyomok voltak láthatóak, valamint ruházatának átvizsgálása során, a cipője talpbélése alatt megtalálták a sértettől eltulajdonított fél pár fülbevalót. A gyanúsítottként kihallgatott férfi vallomása során elismerte tettét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!