Miskolc hírei

2011.09.21. 18:25

Edzői nyilatkozatok az Egri FC - Diósgyőri VTK után

<em>Talán utoljára Dobó István védte így az Egri várat, mint a hazaiak a kapujukat.</em>- nyilatkozta Benczés Miklós, a Diósgyőri VTK vezetőedzője az Eger elleni győzelem után.

Talán utoljára Dobó István védte így az Egri várat, mint a hazaiak a kapujukat.- nyilatkozta Benczés Miklós, a Diósgyőri VTK vezetőedzője az Eger elleni győzelem után.

Simon Antal, az Egri FC vezetőedzője: Igazi kupameccs volt, egy nagyszerű csapat ellen. Az NB I-ben ez a DVTK majd minden meccsen rúgott eddig gólt, ezért zártan kellett védekeznünk, ezt a csapat megcsinálta, minden elismerésem a játékosoké.

Benczés Miklós, a DVTK vezetőedzője: Sok helyzetünk volt a mérkőzés folyamán, bár sajnos gólig nem tudtunk eljutni. Talán utoljára Dobó István védte így az Egri várat, mint a hazaiak a kapujukat. Egy szervezet együttes volt az ellenfelünk, és ugyan az összjátékunk még nem volt az igazi, azért továbbjutottunk, aminek örülök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!