Miskolc hírei

2011.10.10. 13:06

Pályázat miskolci fiataloknak

Miskolc Másként címmel pályázatot írt ki a Maradj Miskolcon Alapítvány.

Miskolc Másként címmel pályázatot írt ki a Maradj Miskolcon Alapítvány.

A pályázat lényegét így fogalmazták meg a felhívásban:

Ismered Miskolcot? Hát persze, hiszen itt élsz. De megmutatnád másnak szívesen azokat a pillanatait, arcait, vonásait ami neked Miskolcot jelenti? Érdekelne az a kihívás, hogy a hivatalos, sokszor unalmas és konzervatív Miskolc képre új vonásokat rajzolj? Képzeld el hogy egy rövid videó vagy képsorozat eszközeivel együtt alkotunk egy olyan képet amely maga Miskolc, de ahogy a fiatalok látják. Benne minden széppel és kevésbé széppel, vidámmal és szomorúval. A helyekkel ahol ti jártok, és azokkal ahová mások járnak.

Ha kedvet érzel ehhez az őszinte alkotómunkához, ragadj meg egy digitális fényképezőgépet, vagy mobilt és csinálj rövid videót-videókat, ha akarod klipet zenével, vagy fotósorozatot, vagy szóló képeket. Töltsd fel valamelyik kedvelt kép vagy videómegosztó portálodra/Youtube, Flickr, Picasa, stb./ és posztold fel a munkádat kis szöveggel az alapitvány Facebookon található felületére. Minderre van időd az év végéig.De ha elküldöd egy linkkel vagy magát a produkciót a laszlo.kiss@inform,hu cimre az is célbaér.Ezen a cimen kaphattok felvilágositást ,információt is.

Ha esetleg abban gondolkozol hogy régebbi képeidből vagy rajzaidból kis szöveggel szeretnél létrehozni valamit-arra is vevők vagyunk!

A Maradj Miskolcon Alapítvány várja a munkáitokat. A legjobbakat a helyi médiumokban portálokon, lapokban népszerűsíti-megszólaltatva benneteket. Ha igazán jól sikerül a pályázat kiállítást is szervezünk.

A legjobb öt alkotót a Vodafone segítségével díjazzuk: csúcsminőségű kamerás Sony mobilokkal. Ha bármivel megakadtál írj ide: [email protected]

A pályamunkákat rendszeresen láthatja majd mindenki többek között a BOON.hu-n és az Északban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!