Nagyvilág

2010.07.14. 19:15

Elromlott WC-k miatt fordult vissza egy Air France-gép

<p>Vissza kellett fordulnia Rio de Janeiróba az Air France légitársaság egyik Párizsba tartó gépének, mert a mellékhelyiségek közül több is elromlott - jelentette be a légitársaság szerdán.</p>

Az Air France szerint "nagyon kellemetlen lett volna az utasoknak", ha a 11 órás utat a bedöglött mellékhelyiségekkel kellett volna megtenni.

Az utasokat a leszállás után haza, illetve hotelekbe vitték, többen közülük kaotikusnak, abszurdnak és hihetetlennek írták le a helyzetet. Egy diák szerint "lekéstek minden csatlakozást és kétnapi utazás veszett kárba a vécék miatt".

A repülőgép egyébként a mellékhelyiségek javítása után szerdán újra felszáll és megpróbál eljutni Párizsba.

Múlt hétvégén szintén egy Air France-gépnek kellett kényszerleszállást végrehajtania a brazíliai Recifében, miután nem sokkal riói indulása után azt közölték a légiirányítók a pilótákkal, hogy bomba lehet a gépen. A landolás után átvizsgálták a légijárművet, de robbanószerkezetet nem találtak.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!