Nagyvilág

2010.11.25. 14:00

Befalazta magát egy német nyugdíjas

<p>Németországban egy 64 éves férfi befalazta magát házának pincéjébe, ahonnan csak úgy jutott ki újra, hogy átütötte a szomszéd pincét leválasztó falat.</p>

A német rendőrség csütörtöki közleménye szerint az eset Gumperda városában történt, ahol a barkácsolást kedvelő nyugdíjas férfi érthetetlen módon be akarta falazni háza pincéjét.

A munkára a férfi a téglákon és habarcson kívül élelmet és vizet is vitt az alagsorba. Amikor végzett a munkával, észrevette, hogy a felhúzott fal rossz oldalán áll, vagyis saját magát falazta be. Miután egy egész hétvégét töltött a pincében, a férfi hétfőn úgy határozott, hogy a nála maradt kalapáccsal lebontja a falat. De az újonnan felhúzott helyett, azt a falat választotta, amely a szomszédos ház pincéjét választotta el az övétől.

A szomszéd elmondása szerint már hónapok óta vitában álltak a nyugdíjas férfival. A kalapálás hallatán ezért a szomszéd azonnal értesítette a rendőröket, akik a pincében várták meg, amíg az idős ember átütötte az elválasztó falat.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!