Nagyvilág

2011.01.20. 15:27

Sokkoló: Leszakította a karját a vonat 18+

<p>Románia, Bákó - Az áldozat felvette a földről leszakított végtagját, és elindult vele a kórházba, hogy visszavarrják.</p>

Súlyos balesetet szenvedett egy férfi Bákóban, amikor a ködben elgázolta egy vonat, és leszakította az egyik karját. A férfinek volt annyi lélekjelenléte, hogy elindult a kórházba, hogy visszavarják végtagját. Azonban 100 méternél nem jutott tovább. Szerencséjére voltak szemtanúi a szörnyű balesetnek, a mentősök hamar kiérkeztek a helyszínre, és kórházba szállították a sebesültet.

Nem tudták megmenteni a karját

A kórházban azonban nem tudták ellátni a sérültet. Először azért, mert nem tudták elérni telefonon az ügyeletes plasztikai sebészt. A jászvásári kórházban egyetlen műtőcsapat volt, de ők éppen életmentő beavatkozást végeztek. A bukaresti kórházba csak mentőhelikopterrel tudták volna időben elszállítani, de a köd miatt nem tudott leszállni és csak késve érkeztek a kórházba. Amikor végre szakorvos keze alá került a szerencsétlenül járt férfi, kiderült, hogy a leszakított végtagot nem tudják visszailleszteni, mert hiányzik belőle egy darab.

Itt nézheti meg a videót: (18+):



Kapcsolódó videók:



Nagyobb térképre váltás

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!