Nagyvilág

2012.08.09. 08:58

Letartóztatták a részegen rendőröket fenyegető Randy Travis countryénekest

Washington, 2012. augusztus 9., csütörtök (MTI) - Észak-Texasban letartóztatták Andy Travis countryénekest, aki meztelenül hevert az országúton, majd miután bevitték az őrszobára, azzal fenyegette meg a rendőröket, hogy lelövi őket - közölte szerdán a CNN.

Washington, 2012. augusztus 9., csütörtök (MTI) - Észak-Texasban letartóztatták Andy Travis countryénekest, aki meztelenül hevert az országúton, majd miután bevitték az őrszobára, azzal fenyegette meg a rendőröket, hogy lelövi őket - közölte szerdán a CNN.Travist ittas vezetéssel és erőszakkal való fenyegetéssel gyanúsítják. Az incidens kedden, nem sokkal éjfél előtt történt. A pucéran fetrengő énekesre egy betelefonáló autós hívta fel a közlekedésiek figyelmét.

Az erősen ittas férfi megtagadta, hogy megszondázzák és vérmintát vegyenek tőle. Ez utóbbi vizsgálatot bírói utasításra végül erőszakkal hajtották végre.

Travist, aki összetörte az autóját, szerdán óvadék ellenében elengedték. Azt hivatalosan nem közölték, hogy megsérült-e, de a róla készült felvételen az arcán és a jobb szeme körül horzsolások voltak láthatók. 

Az énekest februárban nyilvános lerészegedés miatt állították elő. Travis egy templom előtt ücsörgött a kocsijában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!