Nagyvilág

2012.10.02. 10:44

Balotelli: Én vagyok az új Hendrix!

A mémsztár focista, Mario Balotelli ismét kitett magáért, de sajnos ezúttal sem a zöld gyepen. A Manchester City sztárja nemes egyszerűséggel a foci Jimi Hendrixének képzeli magát és ezt nem is rejti véka alá.

A mémsztár focista, Mario Balotelli ismét kitett magáért, de sajnos ezúttal sem a zöld gyepen. A Manchester City sztárja nemes egyszerűséggel a foci Jimi Hendrixének képzeli magát és ezt nem is rejti véka alá.A 22 éves olasz fenegyerek feszítős képe bejárta a világhálót, most újabb pózt vett fel, egy elektromos gitárral vagánykodik, kapucniban és napszemcsiben. Persze a gitárhős kijelentését máris kritika érte, hisz Roberto Mancini – akit szintén nem kell félteni, ha egy kis rosszalkodásról van szó – mint rockbandája, a The Rainband „szóvivője” rögtön porig alázta Super Mariot. Szerinte ugyanis Balotelli sokkal inkább úgy játszott a hétvégi derbin, mint egy amatőr, nem pedig mint a jó öreg Hendrix.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!