Nagyvilág

2013.01.02. 16:20

Ciki: Zöld maradt a Hulk imitátor

A harmincöt éves Paulo Henrique dos Santos a hihetetlen Hulk bőrébe bújt, de volt olyan bamba, hogy olyan ipari festékkel mázolta be magát, ami nem akart lejönni a bőréről.

A harmincöt éves Paulo Henrique dos Santos a hihetetlen Hulk bőrébe bújt, de volt olyan bamba, hogy olyan ipari festékkel mázolta be magát, ami nem akart lejönni a bőréről. A Rio de Janeiro egyik favellás negyedében, Villa Cruzeiroban élő Paulo egycsapásra a környék bohóca lett, miután kiderült, hogy volt olyan elővigyázatlan, hogy ipari festékkel mázolta be magát. Két nap alatt több mint hússzor fürdött, sikálta és dörzsölte magát, édesanyja még a WC kefével is nekiesett, de hiába.

Nem kellett sok, hogy a helyi média is felkapja az ügyet, az újságok hasábjain szomorúan pózoló Paulot végül egy huszonnégy órás, masszív sikálás szabadította meg a Hulk jelmeztől. Dos Santos azonban nem bánta meg tettét, annak ellenére sem, hogy napokig közröhely tárgya volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!