Nagyvilág

2013.01.02. 15:07

Groteszk portrék celluxszal

Az Albuquerqueben, Új-Mexikóban élő és alkotó fotós, Wes Naman szakított a hagyományokkal, ugyanis a fényképein szereplő férfiak és nők arcát celluxszal tette izgalmassá. Nem volt józan az öltet születésekor.

Az Albuquerqueben, Új-Mexikóban élő és alkotó fotós, Wes Naman szakított a hagyományokkal, ugyanis a fényképein szereplő férfiak és nők arcát celluxszal tette izgalmassá. Nem volt józan az öltet születésekor. - Az asszisztensemmel először magunkon próbáltuk ki a dolgot és mivel hihetetlenül mókásra sikerültek a felvételek, úgy döntöttünk, hogy áthívjuk néhány barátunkat is, akik szintén bevállalták a fotózást – mesélte Naman a sajtónak.

A felvételekhez elengedhetetlen kellék – az általános műtermi felszerelések és a cellux mellett – egy jó adag vodka, a groteszk pózok ugyanis meglehetősen kényelmetlenek. – Mindenki élvezte és igyekezett minél torzabb arcot vágni. Kicsit kényelmetlen és fájdalmas volt, de a vodka segített – újságolta nevetve a művész, aki harminchárom portrét készített sorozatához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!