Nagyvilág

2013.01.16. 10:30

Helikopter csapódott az épületbe

Felrobbant a toronynak ütközött, majd földbe csapódott helikopter London centrumában. Szemtanúk szerint annyira rossz idő volt, hogy egyáltalán nem csoda, hogy nem látták az épület tetejét.

Felrobbant a toronynak ütközött, majd földbe csapódott helikopter London centrumában. Szemtanúk szerint annyira rossz idő volt, hogy egyáltalán nem csoda, hogy nem látták az épület tetejét. Drámai reggelre ébredtek a londoniak, a Temze folyó partján magasodó egyik épületbe ugyanis egy helikopter csapódott. A repülő szerkezet az építés alatt álló St George Wharf Tower toronyháznak ütközött, majd a földre zuhanva felrobbant.

A környéket evakuálták, a Vauxhall és Waterloo állomásokat pedig lezárták. A Londoni tűzoltók és mentők nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre. A helyi rendőrség szóvivője a helyszínen elmondta: – Reggel 8 óra körül érkezett be hozzánk a hívás a balesetről, amin jelenleg is dolgozunk – mondta, további részleteket pedig későbbre ígért.

A helyszínen a szemtanúk és ott lakók óriási robbanásról és füstről számoltak be a nemzetközi sajtónak, ami nem sokkal Vauxhall buszállomás mellett – az egyik legforgalmasabb megálló – történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!