Nagyvilág

2013.01.15. 11:39

Mozi lehet a garázs scifiből

A 22 éves Kaleb Lehowski egyedül alkotott egy olyan filmet, amit a vérprofiknak csak dollármilliókból sikerül. Hollywood is felfigyelt rá.

A 22 éves Kaleb Lehowski egyedül alkotott egy olyan filmet, amit a vérprofiknak csak dollármilliókból sikerül. Hollywood is felfigyelt rá.A fiatal digitális film design tanuló hat perces animációs filmje, ami a R´ha címet kapta, egy idegen faj küzdelmét tárja a nézők elé, akik az általuk épített, ám ellenük fellázadt robotokkal vív epikus csatát. Lechowski olyannyira jó munkát végzett, hogy Hollywood egyik legnagyobb szereplője, Scott Glassgold is csak dicsérni tudta.

Munkája nem egyszerűen professzionális, hanem egyenesen kiemelkedő. Vannak olyan jelenetek, amik teljesen egy 150 millió dolláros film hatását keltik – fogalmazott Glassgold, aki azonnal szárnyai alá vette a berlini Mediadesign Hochschule iskola tanulóját.

A hollywoodi szakember komoly potenciált lát a filmben és nem csupán a hat perces verzióban, szerinte a kisfilmből egy valódi mozifilmet kellene forgatni. – Miután beszéltem vele, úgy gondolom, hogy az az univerzum és az a világ ami a R´haban van világrengető – mondta.

" width="430" height="211" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen>

">R´ha [short movie] from ">Kaleb Lechowski on Vimeo.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!