Nagyvilág

2013.01.17. 12:21

Nem taníthat tovább az ex-pornós

Stacie Hallast azért rúgták ki tanári munkájából, mert korábban pornózott. A tantestület és a kerületi felügyelőbizottság sem örült a dolognak, a nőnek mennie kellett.

Stacie Hallast azért rúgták ki tanári munkájából, mert korábban pornózott. A tantestület és a kerületi felügyelőbizottság sem örült a dolognak, a nőnek mennie kellett. Az egyik kaliforniai középiskolában tanító, 32 éves Stacie múltját diákjai hánytorgatták fel, akik a nőről pornófilmeket találtak a neten. Miután a botrány kirobbant, Stacie szerette volna bebizonyítani, hogy múltjának semmi köze jelenéhez és, hogy igen is normális életet él, ami a diákokra sincs semmilyen káros hatással.

Küzdelme azonban eredménytelen volt. Julie Cabos-Owen, az ügyben ítélkező bírónő így indokolta döntését: – Attól függetlenül, hogy pornográf pályafutása véget ért, az interneten továbbra is elérhető tartalmak meggátolják abban, hogy eredményes tanár és tiszteletben álló kolléga legyen – fogalmazott.

Stacie kilenc hónapig űzte a felnőtt filmes ipart, botránya áprilisban robbant be a köztudatba, a végső ítéletet pedig a héten hozták meg az illetékes szervek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!