Nagyvilág

2013.01.08. 15:14

Végső búcsú Jockey Ewingtól

A televíziózás történetének egyik legnagyobb rejtélye az volt, ki lőtte meg Jockeyt a Dallasban. Hagman halála után a sorozat készítői úgy döntöttek, a vásznon is méltó módon vesznek végső búcsút a legendás cowboytól, és valami hasonlóval elevenítik fel a legemlékezetesebb jelenteket.

A televíziózás történetének egyik legnagyobb rejtélye az volt, ki lőtte meg Jockeyt a Dallasban. Hagman halála után a sorozat készítői úgy döntöttek, a vásznon is méltó módon vesznek végső búcsút a legendás cowboytól, és valami hasonlóval elevenítik fel a legemlékezetesebb jelenteket. A nyolcvanas években készült „Ki lőtte meg Jockeyt” című epizód minden idők második legtöbb nézőt vonzó része volt a televíziós filmsorozatok történelmének. Közel 85 millió ember ült le a készülékek elé azt a bizonyos részt megnézni, amiben kiderült, hogy ki húzta meg a ravaszt. (Kristin Shepard és megpróbálta Samanthára kenni...)

Larry Hagman novemberi halála után a nemrégiben újraindított Dallasból is eltűnik a legendás JR., a Mirror-nak nyilatkozó, a sorozat készítőihez közel álló forrás pedig úgy nyilatkozott, szeretnék ha Larry öröksége túlmutatna a Dallason.

Az egy órásra tervezett, Jockey legemlékezetesebb jeleneteit felelevenítő epizód márciusban kerül az amerikai képernyőkre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!