Nagyvilág

2013.05.22. 15:15

Megelégelte a vetkőzést a Trónok harca színésznője

A hazánkban is nagy sikert arató Trónok harca című sorozatban Talisa Maegyr-t alakító Oona Chaplin - aki mellesleg a filmlegenda Charlie Chaplin unokája - szerint az egyik főszereplő megelégelte a vetkőzést.

A hazánkban is nagy sikert arató Trónok harca című sorozatban Talisa Maegyr-t alakító Oona Chaplin - aki mellesleg a filmlegenda Charlie Chaplin unokája - szerint az egyik főszereplő megelégelte a vetkőzést. Oona ugyan konkrétan nem nevezett meg senkit, de hollywoodi pletykák szerint nagy valószínűséggel a sárkányok anyját, Daenerys Targaryen-t formáló Emilia Clarke lehetett a szóban forgó hölgy.

Egyesek szerint azonban az sem kizárt, hogy Lena Headey (Cersei), vagy a Doreah bőrébe bújó Roxanne McKee állt a sarkára és tagadta meg a vetkőzést. A sikersorozat így is megosztja a rajongói táborát, akadnak ugyanis akik szerint indokolatlanul sok a meztelenség a fantasy adaptációban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!