Nagyvilág

2015.01.15. 10:39

Megrázó: 300-szor erőszakolta meg álmában a feleségét

A 26 éves Sarah Tetley elmesélte, hogy a férje több, mint 300 alkalommal erőszakolta meg amíg aludt és ezeket filmre is vette.

A 26 éves Sarah Tetley elmesélte, hogy a férje több, mint 300 alkalommal erőszakolta meg amíg aludt és ezeket filmre is vette. Csak 2013-ban, két évvel az erőszakolások kezdete után ébredt egyszer arra, hogy a férje molesztálja. Ekkor vette fel a kapcsolatot a rendőrséggel, a férfit pedig letartóztatták. Sarah megtalálta a videókat, amiket a férje készített az erőszakolásokról. "Néhány videóban még a lélegzetvételem sem hallatszik és meg sem mozdultam. Olyan, mintha holtan feküdtem volna" - nyilatkozta az áldozat.

Az egyik műsorban megkérdezték tőle, hogy a férje bedrogozta-e őt az erőszakolások előtt, de erre azt válaszolta, hogy a drogtesztek negatívak lettek. Ennek ellenére sosem ébredt fel és nem észlelt semmi gyanúsat. Több esetben az látszik a felvételeken, hogy a férje különböző háztartási eszközöket használt az erőszakoláshoz. A férfit 12 év börtönre ítélték, Sarah pedig reméli, hogy esete felhívja mindenki figyelmét a problémára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!