Nagyvilág

2015.02.21. 14:28

Pletyka: Emma Watson Harry herceggel randizik?

Pontosan még senki sem tudja, de egy ausztrál pletykalap megszellőztette a hírt, miszerint a királyi család tagja és a Harry Potter filmek színésznője egy pár. Nem is ez a vicces, hanem ahogy a rajongók reagáltak.

Pontosan még senki sem tudja, de egy ausztrál pletykalap megszellőztette a hírt, miszerint a királyi család tagja és a Harry Potter filmek színésznője egy pár. Nem is ez a vicces, hanem ahogy a rajongók reagáltak. Hermione végül tényleg összejön Harry-vel? A gond csak az, hogy nem a vásznon és ez most egy teljesen másik történet, ez a valóság. Emma viszont megtalálhatta hercegét, ha a pletyka igaznak bizonyul. Az ausztrál Woman’s Day online portál szerint Harry herceg összehozott egy randit a színésznővel, de megpróbálta lazán kezelni a dolgot, a találkozóra több barátját is elhívta. Harry ugyanis nem szerette volna, ha Emma úgy érzi, ő van a középpontban. A hírt egyelőre nem erősítette meg egyik fél sem, csak egy meg nem nevezett informátor számolt be a titokzatos partiról. Emma nemrég lett facér, úgyhogy ez biztosan nem akadály.

A rajongók teljesen kiakadtak a hír hallatán, nem akarják elhinni. Ha már Harry, akkor mindenki próbál párhuzamot vonni a Harry Potter sorozat és a valóság között. Egyesek viszont már azon gondolkodnak, hogy milyen cuki gyerekeik lennének. Ne szaladjunk ennyire előre, de ha tényleg egymásra találtak, akkor sok boldogságot kívánunk nekik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!