Nagyvilág

2015.07.30. 10:13

Ausztráliában már világvége van

Miért, mégis hogyan nevezzük azt, ha hiány van a világ legfinomabb ételéből, a Nutellából?

Miért, mégis hogyan nevezzük azt, ha hiány van a világ legfinomabb ételéből, a Nutellából? A Ferrero megerősítette, hogy problémák vannak a 3 kg-os kiszerelés ellátásával, de szerintük nem kell aggódni, mert a helyzet augusztus 10-én megoldódik, az pedig alig 10 nap. A boltokba viszont már kisebb csúszással, 13-án jutnak el a termékek, tehát joggal állíthatjuk, hogy a déli földrészen fél hónapig nem lehet Nutellás palacsintát enni (legalább nagy kiszerelésből nem).

A cég hozzátette, hogy a hagyományos kiszerelés továbbra is elérhető, a gigacsomagra viszont akkora az érdeklődés, amire ők sem voltak felkészülve. Eszükbe sem jutott, hogy a nagykereskedelmi változatot elkezdik magánszemélyek is vásárolni, ezt eredetileg ugyanis vendéglátósoknak tervezték. A helyzet az, hogy Melbourne-ben most mindenki rákattant a Nutallás fánkra és ez a hiány legfőbb oka. Továbbá ezt használják a croissant-okban, jégkrémekben és kávékban is. Hát ennyi, Ausztrália elesett.

Ő a felelős mindenért:

Közvetlen hivatkozás a képhez

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!