Nagyvilág

2016.03.13. 10:29

Videó: Leszámolásgyanús gyilkosság Munkácson

Munkács - Szombaton a kárpátaljai Munkácson fényes nappal, a nyílt utcán lőttek le egy ismert drogdílert.

Munkács - Szombaton a kárpátaljai Munkácson fényes nappal, a nyílt utcán lőttek le egy ismert drogdílert.

A rendőrségi jelentés szerint két elkövető egy sötétzöld személygépkocsiból nyitott tüzet egy járókelőre az egyik munkácsi iskola közelében. A lövéseket követően a tettesek elhajtottak a helyszínről. A kiérkező rendőrök egy erősen vérző embert találtak a járdán, akinek a keze ügyében egy kibiztosított kézigránát hevert. A robbanószerkezet hatástalanításának idejére az iskolát és a környező lakóházakat kiürítették.

Az eszméletlen sebesültet, akinek egy golyó átütötte a csípőartériáját, azonnal kórházba szállították. Az orvosok órákig küzdöttek az életéért, ám estére a súlyos vérveszteség következtében életét vesztette. A lövöldözés helyszínén látott kocsi megtalálása érdekében az egész megyére kiterjedő hajtóvadászat indult.

A szemtanúk leírásának megfelelő járművet végül Ungváron pillantották meg a rendőrök, és rövid hajsza után, az ukrán-szlovák határátkelő közelében sikerült megállásra kényszeríteniük. A személygépkocsiban utazó két személyt őrizetbe vették. Az eset hátterében a nyomozók drogüzlettel kapcsolatos leszámolást sejtenek, mivel a támadás áldozata korábban már ült börtönben kábítószer terjesztéséért.

- Palkó István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!